Over Ons


Wij zijn Wim en Arien en vanaf 1985 zijn we gek van labradors. Het was geweldig om onze ''oude'' Amber met onze kinderen te zien opgroeien. Het leek ons toen al leuk om een nestje bij Amber te hebben, maar onze eerste Amber was een reu.

Op zoek naar een lieve, gezonde pup hebben we een teefje aangeschaft. Ook deze nieuwe huisgenoot hebben we Amber genoemd (zie hiernaast). Amber in 2007 overleden, maar ondertussen is onze kennel "van 't Nieuwe Erf" uitgebreid met Milou, Dunya en Lobke. Je vindt alles over onze honden bij het aanklikken van deze portretten!


We wonen op deze prachtige locatie in Kampen. Hier hebben onze honden en de pups alle ruimte om te spelen en op te groeien. We laten de pups binnen opgroeien, zo raken ze van jongs af gewend aan het gezinsleven. Ook wennen er gelijk aan dat ze buiten hun behoefte moeten doen. In veel gevallen is een pup al zindelijk als ze ons erf verlaat om naar haar nieuwe baasje te gaan.


Onze pups worden gefokt volgens de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging (NLV). Ze krijgen allemaal een stamboom, worden ontwormd, ingeent, gechipd en nagekeken door de dierenarts

 

 

 

Van 't Nieuwe Erf

19 December, 2007

Amber

(in herinnering)

Milou

(in herinnering)

Lobke

Dunya

Uw eigen homepage? email de webdesigner. Janinevs@hotmail.com

Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging